Sfârșit de 2018, început de 2019

2018 a fost an bun, aglomerat și rapid, dar bun. Sper ca și 2019 să fie măcar la fel de bun. Însă cum m-a luat prin surprindere 2018? Oh, ENEL a jucat un rol foarte important aici. Fiind ultima Sâmbătă dinainte de concediu, am decis să mai lucrez puțin. Intenționam și Duminică să mai stau la birou câteva ore, dar ce să vezi, Enel mi-a stricat planul.

Începutul surprinderii mele sună simplu. Vineri, 14 decembrie a început să ningă și tot ningea, și tot ningea…Bucurie mare pe mine, căci da, ador zăpada și iarna. Cum m-am bucurat, văzând că tot ningea, așa m-am supărat, înghețând în casă.

Sâmbătă pe la 17:00 s-a luat curentul și a venit abia Marți dimineață. Oricât aș fi stat plecată ziua, seara când ajungeam acasă nu aveam curent electric.

2018 s-a sfârșit într-un mare fel. Plănuiam să fac Crăciunul cu familia, dar nu plănuiam să stau 3 zile făra curent. Dar Luni am decis să plec din Timișoara și nu mare mi-a fost mirarea când am aflat că și Miercuri, și chiar Vineri înainte de Crăciun erau oameni fără curent electric.

Da, da! ENEL s-a jucat cu nervii noștri și ne-a înghețat câteva zile, mare scofală! Cam așa sună finalul de 2018, iar trecerea dintre ani ne-a prins acasă cu câțiva prieteni și cu gandul ‘sper să avem curent’.

Și ce să vezi, 2019 a început cu zăpadă, căci da, aici ninge, e zăpadă, parcă acel sentiment de Crăciun s-a întors și până acum ne bucurăm de curent.  Se anunță vremuri reci, sper ca ENEL să nu ne congeleze de data asta. 🙂