Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

  1. General

Accesand siteul www.adrianahanganu.eu sunteti de acord ca datele dvs. sa fie colectate si prelucrate, avand in vedere urmatoarele scopuri:

  • inscrierea la newsletter
  • adaugarea comentariilor la articole
  • completarea formularului de contact de pe pagina Contact
  • primirea de informatii noi
  • participarea la diverse campanii

2.  Colectarea informatiilor

Colectarea informatiilor se va face astfel: direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteul www.adrianahanganu.eu sau prin prin intermediul cookie-urilor; mailchimp (newsletter), informatiile primite direct de la utilizator.

In momentul in care va abonati la newsletter, www.adrianahanganu.eu va poate intreba care este numele dvs., adresa dvs. de email sau alte informatii personale (telefon).

Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., precum adresa dvs. IP, ora vizitei, locatia, iar www.adrianahanganu.eu ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie.

Informatiile colectate vor fi folosite pentru a realiza rapoarte, promotii sau pentru orice activitati intreprinse de www.adrianahanganu.eu

Modificarea datelor furnizate de catre dvs. nu se va face decat cu acordul dumneavoastra. Nu vor fi colectate sau folosite alte date, exceptand datele oferite de dvs prin metodele specificate mai sus.

Prin abonarea la newsletter veti afla despre noile articole, campanii etc. Modalitatea de dezabonare va aparea in emailul primit. Orice informatie cu caracter personal poate fi stearsa sau modificata la cerinta dumneavoastra.

Veti putea oricand sa ne solicitati eliminarea datelor dvs din baza de date.

Despre materialele de pe site

Pe site sunt publicate articole care apartin https://adrianahanganu.eu/, iar imaginile sunt preluate de pe platforme precum https://pixabay.com/ro/, https://unsplash.com/, de pe siteuri care permit copierea, modificarea sau distribuirea acestora, chiar şi în scop comercial, fără să fie nevoie să ceri permisiunea autorilor sau să plăteşti pentru ele.