Mai mult vin, mai multe povești!

Mai mult vin, mai multe povești!

Nu stiu cand si cum m-am trezit, dar stiu ca iubesc tare de tot cateva lucruri. Îmi plac diminețile, ador mirosul și gustul cafelei, iubesc jazzul, vinul alb (demisec și sec) și brânza.

Pentru mine ziua reușită începe cu o cafea, o omletă cu pătrunjel plus câteva bucăți de brânză și se termină pe terasă, ascultând muzică în surdină, discutând și savurând un pahar de vin.

Am un Oscar fenomenal. Nu-i rasă pură, e un metis adorbail, obținut din munca unui Labrador și a unui Golden Retriver, dar n-am văzut câine mai perfect. 🙂 Puțin grandomană, pasionată de Agile 🙂 , obsedată de pixel perfect, web developer, mereu în priză – asta-s eu. Orice-i în zona de confort e mișto, dar mă plictisește.

Îmi place să mă aranjez, să miros bine, să am tocuri sau adidași pentru o tură, îmi place părul meu vâlvoi și mă plâng tot timpul de cârnăciorii din dotare – degetele de la mâini 🙂

Îmi plac oamenii, dar nu prea mulți, îmi place să am timpul meu, să beau vin și să alerg. Cred cu tărie că un vin bun + oameni faini = povești de pomină. Și mai cred un lucru, când viața nu e roz, bea TU un rose și dă-i culoare!