Hai-hui prin Spania

Îmi place tare de tot Spania, îmi plac oamenii și mâncarea, îmi place tot acolo. Ah, si ei chiar stau bine cu autostrazile.

Costa Brava

În 2018 am luat la „pas” Costa Brava și dincolo de câteva peripeții, totul a decurs bine.

Până la vacanța mult dorită și așteptată,  ghinioanele aveau să ne urmărească și să ne ofere câteva migrene serioase. Am găsit zbor la 6 dimineața, dar ne-am trezit mai devreme, deci pe la 3:00. Ghinionul și mai mare a fost că eram coaptă de răcită. Ajunși în Barcelona (eu și soțul meu), obosiți și zăpăciți, ne-am trezit și fără transportul ce-l plătisem, și cu 2 ore de așteptat în aeroport.

După frumoasa plictiseală din aeroport, am avut și câteva probleme cu hotelul în care am fost cazați. A fost nevoie să ne mutăm de la unul la altul, nu am fost informați înainte…câteva chestii administrative ne-au dat mari bătăi de cap.

Dar peisajul ne-a oferit cea mai bună revanșă. Prima zi am stat în Pineda de Mar și am mâncat pe plajă la un restaurant foarte, foarte frumos, ce se integra perfect cu aerul de acolo și cu liniștea amiezii. Albastrul ăla cald cred că a fost culoarea vacanței din 2018.  Și tot în vacanța asta mi-am dat seama că îmi place extrem de tare să testez chestii. Efectiv, 2018 mi-a deschis apetitul pentru parapantă, parașută și tot ce îmi pune sângele în mișcare și mă face să râd cu poftă.

Dacă ar fi cumva să descriu parta asta a Spaniei, aș spune că oamenii de aici sunt cei mai veseli, că îți oferă un pachet PREMIUM de energie și voie bună și că te simți în elementul tău în preajma lor.