Despre oraș, oameni și drumuri

Hristos a Înviat! Sper că sărbătorile au adus un suflu nou, putere și chef de muncă. Mie mi-a făcut cadou o răceala urâtă, dar trecem noi și peste asta.

În Sâmbăta de dinainte de Paști, am făcut un tur pe la Sibiu. Mie îmi place mult peisajul, însă aș putea spune că drumurile nu mi se par foarte bune. Până la Sibiu ajungi rapid, ai autostrada și în 3h ești în oraș. Sigur, orașul vine cu o încărcătură istorică aparte, iar sensurile giratorii dau formă și bătaie de cap celor din trafic.

Am rămas surprinsă de faptul că nu ne-am luat înjurături, noi nu știm orașul și mai săream benzile rapid și mai în nesimțire. Dar nu, chiar eram ghidați de șoferi, ne lăsau să ne încadrăm…Mișto! În Timișoara nu ai frigider pentru ce urmează să primești.

Dar drumul ăla pe Valea Oltului e fain tare, are curbe multe și e aglomerat. Nu sunt cele mai bune drumuri, dar am rămas șocată de șoferi. Se băgau în depășiri și se trezeau că nu se mai pot reintegra în trafic.

Ehh, noi cu drumurile nu stăm cel mai bine, dar nici cu șofatul. Poate se mai schimbă treaba în timp, cine știe! Drumuri bune și atenție la drum!