De Miercuri într-una

He, he, he! Iată, 24 de ani. Wow. 24? Ce repede trece timpul, dar asta știm deja. 🙂 Să-ți zic ce s-a schimbat la 24 de ani. De Miercuri am primit un colet/cadoul de la un „nebun”. 🙂 Ah! Este vorba de Sorin de la Sibiu, omul cu dublu S, care s-a gândit că oleacă de la Steve Jobs nu ar strica.

 S-a gândit omul „fata asta când o ia pe arătură, mai bine să o ia valul pe stilul lui Jobs”. 🙂 Mai mult, nu știu ce a vrut el să transmită, dar am primit un semn de carte, fenomen.V-am zis eu că e de-al meu, nu, nu…nu e normal. :)) Plus o ciocolată cu fistic. Dumnezeule, ce norocoasă sunt! Carte am, de semne nu duc lipsă și crede-mă că nici de kg în plus. Și cum aș putea?

Și uite cum mă pun eu rău cu soacra, căci primul cadou de acolo l-am primit. Ce să zic, soacră ca a mea să tot ai! 🙂

Pe la 9 de dimineață aș fi zis că am ghinion, apoi mi-am dat seama că mă prostesc! Printre aceste cadouri, liniștită pot să zic că frate-meu și Hanganu mi-ar putea face oricând o farsă.

Unul că merge la tuns, altul că vine pe jos și uite așa mp trezesc eu cu 2 buchete de trandafiri, prăjituri și un ceas fain tare.

 

Păi vorba ardeleanului

No, ce să mai zic? Mai am ce?

Ehh și iată-mă la 24 de ani cu Steve Jobs în brațe, trandafiri, kg în plus, oameni noi și faini în preajma mea….și un mesaj de la finu, omul cu dublu S. Mulțumessssccccc!!!! :):)