Plita pe inducție – timp și spațiu!

Când m-am mutat la casă, am făcut o listă cu lucrurile cele mai importante pe care le vom cumpăra, de la mobilă până la electrocasnice. Și când schimbi locuința, e la fel ca și cu mașina sau cu o haină.

Schimbi mașina și îi faci o revizie, mai un accesoriu, un cauciuc, o taxă etc. O haină dacă o schimbi sigur nu ai pantofii potriviți și nici geanta.

Și la casă lucrurile stau cam la fel – nu ai mobilă sau dacă ai o schimbi, nu ai pe ce să gătești, nu ai frigider și nu numai. Noi de vreme bună aveam o listă, dar la aragaz am fost în dubii. Eu aș fi vrut aragaz, Alin plită. Și am mers pe mâna lui. Crede-mă, să ai o plită în casă e mană cerească. Și de ce zic astfel de lucruri?

  • ai siguranță

Siguranță pentru copilul tău și pentru tine, nu poate lua foc nimic (eu îmi las câteodată prosoapele aiurea pe lângă porțiunea pe care o folosesc)

  • pregătești orice mai repede
  • se răcește repede
  • o poți folosi pe post de suport pentru obiectele din bucătărie

Și aici am ajuns la o concluzie, o femeie nu are nevoie doar de un dulap mare pentru haine, ci și de spațiu la bucătărie.

  • se curăță foarte, foarte repede – maxim 40 de secunde 🙂 Nu exagerez!
  • oalele sunt mai rezistente și ușor de curățat – prețul lor e mai mare, dar dai un ban și gătești bine, repede și calitativ

Poate că există acest dezavantaj cu oalele, când te muți la o casă nouă, nu știu cât mai dispui de buget, dar dacă aștepți puțin și gătești doar în cuptor până la salariu :), plita face toți banii. Și ce e mai bine decât să ai siguranță și spațiu? Toate într-un singur loc și la un preț convenabil.