Orange si serviciile de doi bani

Am abonament la orange de câțiva ani buni, aproximativ 10 ani, dar să fiu mințită ca în seara asta….NICIODATĂ! Și cum să se termine o seară de Vineri, dacă nu cu un om care abia își pronunță numele, dar care minte fără nerușinare.

Orange nu-și respectă clienții!

Pe la 20:30 decid să sun la Orange pentru a-mi schimba locația la internet și răspunde un nene pe care abia dacă-l auzeam bine, deși ei trebuie să se prezinte destul de clar, astfel clientul, fie el Nea Vasile din Cunța, să înțeleagă că vorbeste cu Orange România, nu cu Ioana lui Nea Mărin pe jumătate beată.

Sunt pusă în așteptare cam 10 min și apoi mi se spune

Vă rog să reporniți dispozitivul de net în 30 de minute.

Și după ce îi mulțumesc, el își prezintă sondajul care nu-l interesa, închid telefonul, iar mintea îmi zboară în direcția

eu am mai schimbat locația de 2 ori și am așteptat 5 minute….

După 30 de minute:

Surpriză! Angajatul ORANGE ROMÂNIA m-a mințit! Probabil că sucul sau iubita erau mai importante decât respectarea muncii pe care o prestează. De câteva luni am probleme cu ORANGE, ba dau de o tanti care nu și-a înțeles munca, ba de acest om.

Ziua de Vineri e superbă, a început cu discuții închise  și s-a terminat cu minciuni. Pam, pam…și eu încă mă întreb, de ce oamenii nu dau doi bani pe munca lor?

Mulțumesc ORANGE ROMÂNIA…și totuși, 400 de lei am factura…Ah, și nu pe firmă!