3, 2, 1….ACȚIUNE!

Exact asta am simțit eu când am făcut nunta, un film în care jucam rolul principal. Cineva mi-a dat startul dimineața, undeva în jur de ora 04:00 și a ridicat pancarta de încheiere ziua următoare, tot spre zorii zilei. Nu mi-am făcut un scenariu și nu am fost pregătită de multe evenimente, dar le-am făcut față, iar asta contează. Machiajul, coafatul și ținuta  au constituit doar câteva dintre momentele din 30 Iulie 2016.

Și tot în ziua asta m-am simțit nu doar personaj principal, ci și regizor, căci de tot ce s-a întâmplat la sfârșitul lunii Iulie suntem direct vinovați, atât eu, cât  și Hanganu (soțul meu). A fost un an plin de emoție și de scenarii construite și reconstruite. Îmi ziceam singură 3, 2, 1…ACȚIUNE. Conștientizam și nu prea ce avea să se întâmple atunci. Ne-am speriat, ne-am bucurat, am râs, am dansat, dar cel mai important este faptul că ori de câte ori ma uit la poze, emoțiile sunt retrăite cu aceeași intensitate.

Am să las aici câteva poze, iar cu altă ocazie am să povestesc în detaliu despre fiecare în parte. Însă, precizez un lucru: când faci ceva, pai fă-l să îi stea! 🙂

fotoexpres-410

fotoexpres-631

fotoexpres-765

fotoexpres-1004

fotoexpres-1054

fotoexpres-711

fotoexpres-714

fotoexpres-728

fotoexpres-744