Săptămâna asta am fost mereu pe fugă, dintr-un loc într-altul, însă asta nu m-a împiedicat o clipă  să mă gândesc la un concediu, o scurtă vacanță. Inițial am avut pe listă Roma, dar din cauza cutremurelor am zis nu și nici nu ne-am mai bifat altă locație. Nu încă. Însă de Vineri până Duminică știu sigur unde mă pot relaxa, la Hotel President din Băile Felix.

De fiecare dată când merg în stațiunea aceasta mă distrez și mă relaxez. Oricât de scurtă ar fi perioada în care stau acolo, premiul este unul neașteptat: saună, piscină, sport etc. Ce mai vrei? Plus că dacă ajungi în Băile Felix poți merge și la Apollo și ai încredere că te vei distra pe cinste. Pentru o plimbare în aer liber poate fi destul de frig, mă refer la anotimpul friguros, dar pentru piscină sau sport este perfect.

Probabil că vei spune că la President va fi mai scumpă cazarea. Nu, nu știu cât este cazarea, dar dacă rețin bine, intrarea te costă undeva la 15 lei – 20 de lei. Pentru o cazare acceptabilă, recomand Pensiunea Cory, aceasta este situată la 5-8 min distanță de Hotel President. Proprietarii sunt foarte faini, sociabili și îți pot da ponturi foarte bune. Plus că pensiunea beneficiază de o curte spațioasă (parcarea pentru mașină e asigurată), terasă și tot ce vrei. Iar pentru a lua masa sau a o pregăti, ai la dispoziție o bucătărie utilată.

Eu aleg Băile Felix în perioade scurte, pentru 2-4 zile, pentru că fac în jur de 1h – 2h (depinde de trafic și nu numai), deci, nu pierd mult timp pe drum și nu e deloc scump.