De nici o lună de zile ne-am mutat în casă nouă, în casa noastră. Când după 4 ani de chirie în cea mai vânată zona a orașului, decizi să te muți la casă într-o zonă mai liniștită, totul devine o aventură. 🙂 Evident că îmi place casa, e mare, am geamuri mari și multe. Și faza cu multe geamuri nu e neapărat un avantaj, căci nu am pasiune ștersul la geamuri. Dar faptul că am o casă luminată natural este un lucru important pentru mine. Sigur, pereții sunt în culoarea alb, dar și asta e și nu prea bine. Alb dă senzația de spațiu, de liniște, dar și când se murdărește…Anyway.

Cum e să stai în casă nouă? O aventură! Stând aproape de DJ, la 10 min de Timișoara, într-o zonă nou construită, am 3  bucăți vecini în stânga mea și 2 bucăți în dreapta. Nu am treabă cu ei, dar inevitabil dai nas în nas cu situații comune. Nici asta nu e un bai. Cea mai mare problemă e cu zona. Nimeni, dar nimeni nu mi-a zis și mie că zonele astea construite de curând au probleme cu internetul, că iarba crește la nesfârșit și că drumul e rău tare. Nimeni! 🙂

Acum începe aventura, 2 săptămâni să stai fără perdele într-o casă de 113 m²…not funny. Dimineața te trezești la 5 pentru că se lumină prea devreme, apoi mobila de bucătărie nu există și plita este neinstalată, norocul nostru este cuptorul. Ah, stai am uitat să-ți zic că nu am avut nici masă pe care să mâncăm, dar acum avem de toate. Avem casa noastră.

Casa a venit utilată, mie doar mobila mi-a rămas să o cumpăr. Și cred că aventura unei case sau a unui apartament constă în a da găuri pentru a fixa mobila. Asta mă enervează, însă cum eu nu vreau prea multă mobilă, lucrurile vor fi mai simple.

Că tot zic de aventură, să bei cafeaua în grădină e priceless. Casă nouă, zonă nouă, oameni noi și chiar fenomenele naturii sunt diferite. Când plouă aici ai senzația că ești în altă lume.

Și acum aș putea zice „Căsuța noastră…..”