Mă întrebam dacă toată lumea pățește ca după o perioadă de 2-3 zile de concediu să fie la fel de lipsită de chef ca mine. Unii da, alții nu! Știu și eu… Nici eu nu-s chiar fără chef, totuși am mai lucrat între aceste sărbători și mă pregătesc intens pentru o nouă etapă, pentru un an nou, proiecte noi.

Sunt un om al muncii, asta mi s-a dovedit de când am intrat pe piața muncii, dar parcă atunci când descoperi că ceea ce faci e atât de plăcut, în fiecare zi vrei să tragi și mai tare, și mai tare. Și până la urmă, eu mi-am asumat un risc, acela de a fi pe cont propriu. Și nu, nu am nimic în a avea un șef sau un superior, ci doar că vreau ca superiorii mei să fie the best of the best. Să nu fie autoritari și incompetenți, ci din contră, să mă provoace și să mă motiveze.

Și în 2016 am avut parte de astfel de oameni, oameni care mi-au oferit șanse, care mi-au dat voie să greșesc și care m-au învățat să am încrede în mine căci pot atinge stele la câtă ambiție dețin.

Anul ăsta vreau să fie și mai productiv, și mai voios, să fie un an pe cinste, un an bun, frumos și înțelegător. Deci, acum la birou trebuie să fie cafea și voie bună. Cheful vine lucrând, căci și pofta vine mâncând.